vrijdag 2 oktober 2015

Welkomstreceptie georganiseerd door 2 STV

Van mevrouw Sanne (leerkracht STV) kregen we de volgende opdracht binnen het thema samenwerken:‘organiseer een receptie als een hecht team’.

We moesten werkelijk aan alles denken, van de uitnodiging tot de lokaalinrichting. Ook aan de hapjes werd natuurlijk veel aandacht besteed. Dagen en uren werkten we voor een schitterend resultaat. We leerden in de les al hoe we efficiënt moesten samenwerken via verschillende teambuildingspelen. 

Donderdag 1/10: de dag van de receptie

Het was zo ver, de receptie… Iedereen keek ernaar uit en dan was het grote moment aangebroken. Alle leerkrachten en de directie waren uitgenodigd en bijna iedereen kon erbij zijn, fantastisch!

De gastheer Gerd-Jan en gastvrouw Fran verwelkomden de gasten terwijl de andere  ‘chef koks’ druk bezig waren in de keuken. 
Om de receptie plechtig te openen hield Lennert een speech. Er werden 3 heerlijke hapjes en een non-alcoholisch drankje geserveerd.

Spijtig genoeg kon het laatste hapje (door een technisch probleem) niet geserveerd worden. Het was een korte maar krachtige receptie. We vonden het een superleuke namiddag en we zagen dat de leerkrachten ook hebben genoten. Ons opzet was dus geslaagd.

Dit onthouden we vooral (uit eigen ondervinding) : alleen ga je sneller maar samen kom je verder!

Klik hier voor alle foto's.

De STV’ers & Mevrouw Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten