zaterdag 25 oktober 2014

Yoga

Deze week kwam Tamara Cuypers een initiatieles yoga geven tijdens de lessen L.O.



Bo en Marie (2Ab) schreven een verslag.

Iedereen is stil en doet goed mee met de opdrachten. Er klinkt rustige muziek. De leerlingen starten met de berghouding. De leerlingen maken kennis met ontspanningsoefeningen. De leerlingen laten hun lichaam zachtjes naar voor en naar achteren buigen en proberen ondertussen niet te vallen. Er hangt een rustige sfeer in de turnzaal. Iedereen ontspant zich en geniet van de rust.



De lesgeefster legt alles heel goed uit! Ze doen nog veel andere oefeningen. Bijvoorbeeld: de leerlingen draaien hun bekken  rond en proberen zo alle vastzittende spieren los te maken. Ook meneer Lieven blijkt een natuurtalent te zijn ;-). Iedereen heeft dingen bijgeleerd.  De leerlingen waren ook echt tevreden dat ze eens helemaal konden ontspannen en tot rust komen. We raden iedereen aan om dit te doen na een dag vol stress en werk. 

Klik hier voor meer foto's.


2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor dit leuke blogverslag! Fijn om te lezen dat jullie de yoga konden "smaken". Ik heb zelf ook genoten van mijn bezoek aan jullie school en de lessen die ik er mocht geven. Hopelijk tot een volgende keer! Veel yoga-groeten, Tamara

    BeantwoordenVerwijderen