vrijdag 10 oktober 2014

Tweedejaars kicken op sport!



Op vrijdag 10 oktober flitsten 51 fluojasjes van Sint-Lutgart met de fiets richting Ruiselede.
Met een toffe sportdag voor de boeg en een schitterend zonnetje zagen alle tweedejaars het heel goed zitten. De originele activiteiten bezorgden onze leerlingen een onvergetelijke dag.
Met een vlot roeiden ze van oever naar oever op een vijver met ijskoud water. Dit laatste werd bevestigd door een duo die zo enthousiast was dat het evenwicht van het vlot het begaf...
De coole moves van de streetdance lukten bij sommigen wel aardig en ook tijdens het bootcamp werd de conditie onder de loep genomen.
 De topactiviteit was voor velen het saltotrampolinespringen. Merel slaagde er zelfs in om een tiental salto's na elkaar uit te voeren! Een survivalrun stond ook op het programma : klimmen, lopen en vuil worden. Wat wil je nog meer?
Het was niet zomaar een sportdag, maar de leerlingen leerden ook heel wat over het leven in De Zande. De jongeren die er verblijven bekenden in een filmpje dat ze fouten hebben gemaakt en dat ze veel spijt hebben. Respect en liefde van familie en vrienden is voor hen het allerbelangrijkste. De vriendschap en de teamgeest bij onze leerlingen zat in elk geval goed. Het was een geslaagde dag met een groep gemotiveerde leerlingen : goed voor de conditie en de klassfeer!




Klik hier om alle foto's te bekijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten