vrijdag 3 september 2021

Sportdag als afsluiter van een geslaagde eerste schoolweek

De eerste schoolweek werd met een knaller afgesloten: een spetterende sportdag in Jabbeke.
Na een lange tijd zonder veel animo in de scholen mogen we weer organiseren!!

Op vrijdag 3 september stonden alle leerlingen paraat met een glimlach van oor tot oor. Geen les, maar sportdag. Ze waren er klaar voor!!

Op het programma stond estafette, sumo-gladiator, beachsport, aqua, challenge en splash.

Tijdens de estafette legden de leerlingen een parcours af doorheen een springkasteel met allerlei hindernissen. De ploeg die het eerste de finish haalde, won.


Als echte gladiatoren verdedigden de leerlingen hun eer tijdens het sumoworstelen. De grootsten wonnen de strijd niet altijd, wel de dappersten.

Op het strand stond beachsport op het programma. Ook hier haalden sommige leerlingen alles uit de kast om de overwinning te behalen.



Tijdens het schooljaar is het belangrijk dat we elkaar helpen. Daarom was de challenge een ideale teambuildingsactiviteit. Het was geen individuele oefening, maar iedereen moest elkaar helpen om over de ladder te geraken, in de kruiwagen te klauteren of op hetzelfde ritme op planken te lopen.




Wat is er leuker dan op het water sporten als het 24 graden is? Na een zomervakantie met veel regen voelde iedereen zich weer een beetje met vakantie. Tijdens de activiteit aqua konden leerlingen suppen, kanovaren of een ritje maken met de pedalo. Sommigen bleven niet lang rechtop staan op de sup, zeker niet als de golven van de speedboot naderden.




Het hoogtepunt van de dag was zonder twijfel de splash. Lekker chillen op een kussen op het water... zalig, toch?? Alleen moest je je wel stevig vasthouden of je vloog zonder medelijden het water in.




Een dag om nooit te vergeten. Het schooljaar kan niet meer stuk!!





Klik hier voor meer foto's.
Nog niet alle foto's zijn verwerkt. 
Volgende week meer! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten