maandag 10 februari 2020

Faute partie@Sint-Lutgart!!

Op zaterdag 8 februari organiseerde het oudercomité een fantastische avond voor onze leerlingen en ouders. Het thema, faute partie, werd op alle vlak uitgewerkt: foute kledij, foute versiering, foute accessoires. Alleen de organisatie was allesbehalve fout. Het werd een topeditie van ons traditionele Sint-Lutgartfeest. In de namiddag werd de eetzaal van de school omgetoverd tot een echte feestzaal.


De sfeer zat er meteen in doordat de gekke outfits voor heel wat amusement zorgden. Er was veel fluo, boa's in alle kleuren, gekke hoofddeksels, coole trainingspakken, flashy beenverwarmers, opvallende sieraden en lachwekkende pruiken.

Slagerij De Baere zorgde voor heerlijke hamburgers die door iedereen werden gesmaakt.  Onze leerlingen stonden graag in voor de bediening.
Het culinaire gedeelte werd afgesloten met een heus dessertbuffet met koffie.Nadat de honger gestild was, kon de fuif losbarsten. Dj Kobe gaf het beste van zichzelf en kreeg alle leerlingen, leerkrachten en ouders op de dansvloer.
Een "fout" feestje dat eigenlijk op alle vlak heel "juist" was!

Een welgemeende dank aan het oudercomité voor de organisatie en ook aan alle leerkrachten die hun steentje bijgedragen hebben.

Voor meer sfeerbeelden klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten