maandag 4 september 2017

Een spannende 1 september voor mevr. Céline en Julien

Enkele jaren geleden ruilden we de papieren schoolkrant definitief in voor een online blog. Toch willen we enkele rubriekjes uit de schoolkrant nieuw leven in blazen: mevrouw Céline en Julien krijgen de eer om de spits af te bijten in onze rubriek 'familienieuws'.

Na 9 moeilijke maanden werd op 3 mei eindelijk ons zoontje “Julien” geboren. Hij kwam een beetje later dan verwacht, dus waren we dan ook heel blij dat we hem eindelijk in onze armen konden sluiten.
De afgelopen zomermaanden genoten we ten volle van ons kleine gezinnetje. Het is genieten om Julientje te zien lachen, hem te zien veranderen, om met hem te spelen en te knuffelen.


Op 1 september vertrok ik dan ook terug naar school met een dubbel gevoel. Ik liet Julien achter in het kinderdagverblijf met een klein hartje, maar was ook heel blij alle collega’s en leerlingen terug te zien. 
We wensen mevrouw Céline en haar gezin veel geluk toe en zijn er zeker van dat de guitige glimlach van schattige Julien niet onopgemerkt zal blijven in het kinderdagverblijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten