zaterdag 20 februari 2016

Tweedejaars ontpoppen zich tot rasechte teleshopverkopers!Tijdens de les Nederlands werd de klas vrijdag omgedoopt tot een echt tv-studio. De leerlingen van 2Aa kropen in de huid van een teleshopverkoper. Ze probeerden hun medeleerlingen te overtuigen om hun product onmiddellijk te bestellen. De ene verkoper had al wat meer overtuigingskracht dan de andere. Liam vond een drankje uit om een sprong te maken in de tijd. Wees eerlijk, wie zou tijdens een schooldag om 9 uur niet graag de tijd doorspoelen naar 16 uur? Sancha testte het uit en … het werkte. ;-) 

Mike zat strak in het pak en probeerde met zijn look de klanten in te pakken. Aaron bedacht schoenen waarmee je kan vliegen om files te vermijden en Lotte wilde een einde maken aan fietsendiefstal. Sancha maakte komaf met vieze brillen en beperkt zicht door de regen door ruitenwissers op een bril te monteren. Liam ondervond aan den lijve dat de uitvinding werkte.
Mochten julllie interesse hebben om één van de producten te bestellen, aarzel dan niet om één van de topverkopers van 2Aa te contacteren.


Mevrouw Kristel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten