vrijdag 29 november 2019

Rode Neuzen Dag

Het welbevinden van jongeren vinden wij op school heel belangrijk. Vandaar dat we beslisten om ons te engageren voor Rode Neuzen Dag. Al sinds 2015 staat deze dag op de kalender. In heel Vlaanderen wordt dan massaal geld ingezameld voor projecten die jongeren mentaal sterker maken. 
Sinds de vorige editie focust men vooral op het welbevinden van jongeren op school. Er werd dan ook beslist dat je dit jaar als school de winst zelf mag investeren in een project op jouw school waarvan je vindt dat dit het mentale welzijn van jouw leerlingen ten goede komt.Vanuit de leerlingen kwam het voorstel om een plekje te voorzien waar je helemaal tot rust kan komen, een soort chill & relaxspot, bij voorkeur buiten. We bekijken samen hoe we dit organiseren.

Op vrijdag 29 november was het de slotdag van Rode Neuzen Dag. Alle leerlingen kwamen in rode kledij naar school en deden hun uiterste best om tot de laatste dag zoveel mogelijk neuzen, balpennen en sleutelhangers te verkopen. 


Het engagement was bijzonder groot. Je ziet dat onze leerlingen, leerkrachten en ouders het hart op de juiste plaats hebben. Ook de cupcakes die mevrouw Sanne met haar leerlingen verkocht telden we mee bij de winst van maar liefst 411,90 euro. 


P R O F I C I A T, school met een hart! 


Klik hier voor meer foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten