maandag 8 oktober 2018

Levensloop Brugge


Middenschool Beernem steunt het goede doel

Met onze school steunden wij in het weekend van 6 en 7 oktober Stichting tegen Kanker met onze deelname aan Levensloop Brugge. Ons team, Middenschool Beernem, hoopte hiermee een mooi bedrag in te zamelen.
Het enthousiasme bij leerkrachten, leerlingen, ouders, vrienden, familie en kennissen was bijzonder groot. Maar liefst 87 mensen steunden ons team. Dit deed de teamkapiteins, mevrouw Kristel en mevrouw Mireille, dan ook heel veel deugd. 



Een uurtje joggen of stappen voor het goede doel, velen hadden het er voor over. Zelfs in de late en vroege uurtjes stonden ouders en collega’s paraat. Hartverwarmend!


Tijdens de kaarsenceremonie schreven we op witte steentjes de namen van onze drie lieve collega's, Trees, Jessica en Christine, die we door kanker verloren hebben. Jullie blijven voor altijd in onze gedachten.
Om naast het inschrijvingsgeld per deelnemer nog wat extra geld op te halen, installeerden we een cava-bar in onze tent. De gezelligheid die dit met zich meebracht, was voor deelnemers en organisatoren mooi meegenomen. De ludieke coverband, De Toâpe Geraapte, zorgde ervoor dat de sfeer helemaal top was. 



Met ons initiatief overschreden we de kaap van 1000 euro. Deze winst gaat rechtstreeks naar Stichting tegen Kanker.
Een oprechte dankjewel aan alle mensen die dit mogelijk maakten door deel te nemen of te sponsoren.
Voor meer sfeerbeelden, klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten